12 ago 2007, 12:42

ПАК ЗА ЛЮБОВТА 

  Poesía
484 0 5
Чуй сърцето ми. Щастливец  си.
Бие за теб. Обрекло се.
На вечната любов. На вярната.
А има ли я!?
ДА, копнежно-вълшебна, ИМА я!
И ТЯ е:
СПАСЕНИЕ, без страдание!
СПОКОЙСТВИЕ и БЕЗСМЪРТИЕ!
Роса я роси! Жажда не я мори!
Жега я пече! Няма да я изгори!
ПОКЛОН на ЛЮБОВТА, с АНГЕЛСКА ДУША!
Там ще ме откриеш - твоята "СПАСИТЕЛКА В РЪЖТА"
Дори не забелязала... че идва... СТАРОСТТА!!!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??