19 ago 2011, 11:35

Пак за любовта! Пак за любовта 

  Poesía » De amor
468 0 2

ПАК ЗА ЛЮБОВТА            

Това възвишено,
щастливо чувство
живее често
в книжното  изкуство...
А във живота
често е на власт
неописуема и
долна страст…

И само грубите ни
интереси
стоят прикрити
в пищните  завеси!
И вместо нежност,
искреност, любов
прозират само
хищници
на Лов!

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??