19.08.2011 г., 11:35 ч.

Пак за любовта! Пак за любовта 

  Поезия » Любовна
469 0 2

ПАК ЗА ЛЮБОВТА            

Това възвишено,
щастливо чувство
живее често
в книжното  изкуство...
А във живота
често е на власт
неописуема и
долна страст…

И само грубите ни
интереси
стоят прикрити
в пищните  завеси!
И вместо нежност,
искреност, любов
прозират само
хищници
на Лов!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??