2 ago 2006, 9:35

Палитра 

  Poesía
631 0 7
Слънцето със своята палитра
смело нарисува на носа ми
розов ден-нечакан, неопитван.
Аз танцувам в цветните му гами.
Иска ми се пролетната тръпка
във случайни цветове да завибрира
и да води танцувалната ми стъпка,
но защо сега - едва сега разбирам -
не светлика на небето ме докосва
и чертае по сърцето диаграми,
а копнежът да те видя просто...

© Илиян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??