27 sept 2009, 14:33

Палячо 

  Poesía » Otra
1348 0 4

 

 

                                                                Палячо

 

                                                                   На тези, които правят изкуство

 

                                              

                                           Обичам те, Палячо, остани.

                                           На детството смеха ми опази,

                                           на младостта любовните ми дни

                                           и в старостта ела ме утеши.

                                           Обичам те, Палячо, остани.

                                           Събрал тъга и смях - и болки и мечти,

                                           на хората простил за всичките злини.

                                           Обичам те, Палячо, остани.

                                           С очи на мъченик и маска на смешник,

                                           презрян, осмян, богат бедняк си ти.

                                           Светът ще бъде пуст без теб, нали?

                                           Обичам те, Палячо, остани.

                                                                               

                                                                           Wali./Виолета Томова/

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесвам начина ви на мислене!
  • Благодаря ти, Вили! Прегръдки за теб и за прекрасния Палячо...

    ...сцената е пуста, тебе чака, тук ела! Време е за игра! Светлините гаснат, тишина присяда във очи-сбъдват се нечии смели мечти. Казаното просто е сълза, чиста, ярка, пълна със светлина. Артистът е човек като теб-герой в свой собствен,странен сюжет... )))))))))))
  • Защото си мираж детски остани!!!
  • Обичам те, Палячо, остани.
    Събрал тъга и смях - и болки и мечти,
    на хората простил за всичките злини.
    Обичам те, Палячо, остани.

    Харесах! Оригинална идея..
Propuestas
: ??:??