Спиралата е оставила
петна от грим
в зеницата на окото ми –
гримаси, маски,
рок и фолк -
от въртележката.
С различни погледи
се гонят мисли
и стрелкат се през пръстите -
пречупват се костици,
като кламери,
защипват всеки лист
във папката
с лилави мигли.
И си припявам траурната песен,
посветена на душата ми -
на бързи обороти!
© МАРИЯ Todos los derechos reservados
се гонят мисли" !!!
Продължавам да чета!