20.10.2009 г., 23:13 ч.

Панаир 

  Поезия » Друга
711 0 4

Спиралата е оставила

петна от грим

в зеницата на окото ми –

гримаси, маски,

рок и фолк -

от въртележката.

 

С различни погледи

се гонят мисли

и стрелкат се през пръстите -

пречупват се костици,

като кламери,

защипват всеки лист

във папката

с лилави мигли.

 

И си припявам траурната песен,

посветена на душата ми -

на бързи обороти!

© МАРИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??