мерките дето
предприехме
през пандемия
са като
мерките дето
предприех
за да не се
влюбя в теб
несполучливи
нелогични
и в двата случая
страдат хора
значение няма
дали от зараза
дали от любов...
© Ибрахим Тарал Todos los derechos reservados