18.11.2020 г., 10:57 ч.

Пандемия 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
813 2 6

мерките дето
предприехме
през пандемия
са като
мерките дето
предприех
за да не се 
влюбя в теб
несполучливи
нелогични
и в двата случая
страдат хора
значение няма
дали от зараза
дали от любов...

© Ибрахим Тарал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??