7 abr 2021, 19:31

Пандишпан 

  Poesía » Del paisaje
344 1 2

Ярко слънце, къс небе,
дъжд от облак изцеден.
И объркан с ветрове,
със звездички украсен.

 

Стана чуден пандишпан!
Слънце с огън го пече.
Вечерта с луна огрян,
сладко ще го хапнат те:

 

на звездите – по парче,
и на слънцето, луната.
Най-голямо дават те
на небето необятно.

© Ани Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??