28 nov 2012, 16:14  

Панта реи 

  Poesía
469 0 0

Вървя след Хронос,

не обичам хора зад гърба си,

освен ако това си “Ти”.

Това е частен случай,

защото коя си “Ти”?

Да бях оракул,

щях да те намеря (ако те има).

И тази вечер се взирам във звездите

- не гадая, а те чакам.

© Павел Грамадов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??