Пиленце златно, момиченце галено,
тичаш и вреш си нослето навсякъде,
тропкаш с крачетата,
а когато запееш, надпяваш и славея.
Ти си нашето малко детенце,
наша утеха в самотата и радост...
С твойто любящо и нежно сърце,
с нас бъди - палава, жива и здрава!
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados