Oct 10, 2020, 8:48 AM

Папагалчето Ани 

  Poetry » Other
297 1 4

Пиленце златно, момиченце галено,

тичаш и вреш си нослето навсякъде,

тропкаш с крачетата,

а когато запееш, надпяваш и славея.

 

Ти си нашето малко детенце,

наша утеха в самотата и радост...

С твойто любящо и нежно сърце,

с нас бъди - палава, жива и здрава!

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??