10 окт. 2020 г., 08:48

Папагалчето Ани 

  Поэзия » Другая
408 1 4

Пиленце златно, момиченце галено,

тичаш и вреш си нослето навсякъде,

тропкаш с крачетата,

а когато запееш, надпяваш и славея.

 

Ти си нашето малко детенце,

наша утеха в самотата и радост...

С твойто любящо и нежно сърце,

с нас бъди - палава, жива и здрава!

© Наташа Биразова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??