Как мислиш,
виждам ли други наоколо,
когато светът ми
си ти?!
Дали, ако някой
изтръгне сърцето ми,
по-малко ще ме боли
от това -
да те няма до мене?
В гърдите ми
толкова жар е събрана,
че стапя планети
от лед.
Парадоксално е -
най-силно в живота ти липсва
онзи, който живее
у теб!
© Таня Донова Todos los derechos reservados