8.02.2022 г., 14:46 ч.

Парадокс 

  Поезия
361 5 6

Как мислиш,

виждам ли други наоколо,

когато светът ми 

си ти?!

Дали, ако някой

изтръгне сърцето ми,

по-малко ще ме боли

от това -

да те няма до мене?

В гърдите ми

толкова жар е събрана,

че стапя планети

от лед.

Парадоксално е -

най-силно в живота ти липсва

онзи, който живее

у теб!

 

© Таня Донова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??