Obra no adecuada para menores de 18 años
С дивашката си радост главите им насичаш,
безброй разкъсани тела
и с тях в гнева си ти се вричаш.
Хилядите безгръбначни
лазят по земята,
пръска те кръвта им черна,
прерязани са им гърлата.
Погледът им грозен те отвращава,
но обезобразеният им вид те задоволява.
Безмилостна болка ти им предричаш
и с последения дъх,
в смъртта ги завличаш.
© Нестор Todos los derechos reservados