Jun 12, 2010, 1:47 PM

Паразити 18+ 

  Poetry » Other
556 0 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Паразити

Шибаните паразити
на кълбо са свити,
бъдеще те нямат -
по-скоро на убити.  

 

С дивашката си радост главите им насичаш,
безброй разкъсани тела
и с тях в гнева си ти се вричаш.

Хилядите безгръбначни
лазят по земята,
пръска те кръвта им черна,
прерязани са им гърлата.

 

 Погледът им грозен те отвращава,
но обезобразеният им вид те задоволява.
Безмилостна болка ти им предричаш
и с последения дъх,
в смъртта ги завличаш.

© Нестор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хех : ) Благодаря за готиния коментар Ронда
  • Това го написах миналата година. Беше в изблик на емоция. Вече не съм такъв
Random works
: ??:??