12 июн. 2010 г., 13:47

Паразити 18+ 

  Поэзия » Другая
555 0 2

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Паразити

Шибаните паразити
на кълбо са свити,
бъдеще те нямат -
по-скоро на убити.  

 

С дивашката си радост главите им насичаш,
безброй разкъсани тела
и с тях в гнева си ти се вричаш.

Хилядите безгръбначни
лазят по земята,
пръска те кръвта им черна,
прерязани са им гърлата.

 

 Погледът им грозен те отвращава,
но обезобразеният им вид те задоволява.
Безмилостна болка ти им предричаш
и с последения дъх,
в смъртта ги завличаш.

© Нестор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хех : ) Благодаря за готиния коментар Ронда
  • Това го написах миналата година. Беше в изблик на емоция. Вече не съм такъв
Предложения
: ??:??