18 ago 2013, 20:42

Парче от цялото 

  Poesía » Filosófica
601 0 2

Докосваш снега със ръката си

и усещаш ледените мънички кристалчета.

А споменът разкъсва душата ти

на изграждащите я безброй парчета.

Парчета, запечатали болката

дълбоко във своята същност,

станала част от решетката,

създала твоята външност...

© Симона Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??