1 abr 2008, 8:15

Партньорство за мир 

  Poesía
499 0 9
Докато изучавам
достойнствата на силиконовите ти подплънки,

а ти се молиш
да не пресъхва източникът ми на доходи,

ще съществуваме един за друг -
предубедени в своята незаменимост.

© Красимир Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??