28 jun 2019, 18:07

Патент 

  Poesía » De amor
390 0 0

Патент

 

Ако ще да идете заедно на края на света,

или пред олтара 100 пъти да вричате горещо...

Тя никога няма да бъде целувана така,

както аз от тебе на последната ни среща...

 

06.08.2018

 

© Радослава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??