28.06.2019 г., 18:07 ч.

Патент 

  Поезия » Любовна
386 0 0

Патент

 

Ако ще да идете заедно на края на света,

или пред олтара 100 пъти да вричате горещо...

Тя никога няма да бъде целувана така,

както аз от тебе на последната ни среща...

 

06.08.2018

 

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??