12 feb 2015, 22:21

Патка 

  Poesía » Otra
549 0 0
Патка

Да взема аз да хапна,
че в главата ми се нарисува
сочна патка.
Как ли ножа аз да и забия
и да гризна я по тънката и шия
мисля да я сготвя с лук,
за да няма вкус на чук.
Може да добавя праз
и да чакам дядо Мраз.
Даже мисля аз да пия
да дочакам вкуса да отмия,
но не щеш ли виждам
патката да скача от тигана
може и да недовиждам,
сграбчвам аз сатъра,
а тя бяга си по къра.
Ще я сготвя казал съм си аз,
тази сочна патка в този час.

© Радослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??