23 feb 2009, 8:10

Паузи 

  Poesía
1284 0 11
 

  ( паузата в музиката е мълчание в смисъла на тишина )

 

 

тишина...

 

разплисква се

издиша на талази

от струните

заглъхнали

струи...

търкаля се по пода...

влачи се

и в ъгъла

безскрупулно

мълчи...

 

***

 

тишина...

 

разлистена

като разпятие...

умираща носталгия -

проклятие...

 

парира мислите

и с бързи стъпки...

прокрадва се край мен

на бавни глътки...

 

 

изпивам я

до дъно - да си тръгне...

проклинам я

след мен да се завърне...

 

 

***

 

 

а тя угасва в пръстите...

 

танцува...

 

и над клавишите

за допира

тъгува...

 

 

 

 

 

22.02.09

Пловдив

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??