19 sept 2005, 6:15

Паяче в тревата 

  Poesía
843 0 3


Паяче хареса си мотива:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Избра губерката красива
на златните треви,
прилежно избродира:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Във него хвана капките игриви,
от дъжд, роса, целувки на сърни…
Сега от цветове прелива:
“Гоблен за слънчевите дни!”

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??