Sep 19, 2005, 6:15 AM

Паяче в тревата 

  Poetry
826 0 3


Паяче хареса си мотива:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Избра губерката красива
на златните треви,
прилежно избродира:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Във него хвана капките игриви,
от дъжд, роса, целувки на сърни…
Сега от цветове прелива:
“Гоблен за слънчевите дни!”

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??