19.09.2005 г., 6:15 ч.

Паяче в тревата 

  Поезия
842 0 3


Паяче хареса си мотива:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Избра губерката красива
на златните треви,
прилежно избродира:
“Гоблен за слънчевите дни.”
Във него хвана капките игриви,
от дъжд, роса, целувки на сърни…
Сега от цветове прелива:
“Гоблен за слънчевите дни!”

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??