10 may 2006, 22:37

Пазете чиста нашата земя 

  Poesía
1354 0 2
Никой не говори за това,
никой,но аз ще се осмеля
и ще запитам хората,
това ли искат,
това ли е тяхната мечта -
един свят на нечистота?
Свят,в който и наи-красивите места
биват замърсявани от хора,
които не чувстват никаква вина.
Сега аз ще ви кажа за моята мечта.
За чистота навсякъде по света.
За чисти реки,
за планински въздух в мойте гърди.
За това мечтая аз.
А вие не мечтаете ли за това?
За един по-добър свят,свят на чистота.
Свят в който мога да кажа с гордо вдигната глава
"Аз живея тук на тази земя,
тя е моята съдба.
Нея аз ще пазя чиста и красива,
в нея ще бъда истински щастлива."
Да това желая,
за това мечтая.
Да усещам чистотата,
да живея в красотата.
Да обичам аз земята и небето,
всяка капка в морето
и птиците в небето.
Ако и вие имате такава мечта,
не замърсявайте,
пазете чиста нашата земя.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??