24 ene 2010, 21:05

Пази хората до теб! 

  Poesía » Otra
1103 0 3

Kолко исках да се сгуша,

днес в твоите прегръдки

и тихо, нежно да прошепна

това, което ми тежи!

 

Колко исках да пролея

една сълза на твойто рамо,

за да олекне мъката от нещо,

на което не си причинител.

 

Но времето излитна ей така,

в самота и мъка от това,

че има болест у дома,

а няма лек за нея.

 

 

© Ребека Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??