1 mar 2017, 7:24

Пчелица 

  Poesía » Para niños
804 0 0

Прашец събира тя

от милите цветя,

че бърза да ни спретне

медец обичан сетне!

 

Сред цветен рай жужи

и над горѝ кръжи,

а дружните дечица

наричат я (.......................)!

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Що е то? »

37 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??