27 mar 2019, 8:44

Пчеличка 

  Poesía » Para niños, Canción de autor
2443 1 5

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

аз пчеличка съм.

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

хвъркам си навън.

 

Припев:

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

бръм - бръм - бръм - бръм - бръм.

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

бръм - бръм - бръм - бръм - бръм.

 

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

по цветчета. Бръм.

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

по цветенца. Бръм.

 

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

във полето. Бръм.

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

във гората. Бръм.

 

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

сбѝрам аз прашец.

Бръм - бръм - бръм, бръм - бръм - бръм,

правя си медец.

 

 

 

 

 

 

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??