30 jun 2007, 1:23

печално 

  Poesía
547 0 8





да може някой

да те промени

на това му казваме

любов

да може някой пък

да те смени

това наричаме го

простичко

живот

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??