Jun 30, 2007, 1:23 AM

печално 

  Poetry
539 0 8





да може някой

да те промени

на това му казваме

любов

да може някой пък

да те смени

това наричаме го

простичко

живот

© Чавдар Кунчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??