27 ago 2010, 6:38

Пегасова издънка 

  Poesía » Otra
652 0 13

 

                                 На Галена Воротинцева 

 

 

Яви се - светла точица на сайта -

зареяна в ъглите на всемира,

с един мотив на руска балалайка

в табуна български... И няма спира.

 

 

 

Едва по-късно засия в комета -

на тъмен фон - пегасова издънка!

И твоя стих разбуни духовете,

наситен със копнеж и зрялост звънка.

 

 

 

Щафетaта на своя род поела,

по светъл коридор, в последна права,

финалът на красивата поема

с едни гърди напред... си заслужава!

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??