29 oct 2016, 13:51

Пей душа 

  Poesía » De amor
266 1 6

       Пей душа

 

В преспивна люлка ме люлеят

топлите и нежни чувства

вятърът с повея вече пеят

вълшебство не отсъства.

 

Забравям всяка дума и лъжа

с отворени очи се любувам на луната

за миналото не искам, няма да тъжа

щом топла любов е спряла в душата.

 

И нека да прелива  с радост любовта

трепет и пеперуден шепот ме ласкае

мигове красиви прогонват скръбта

има нежност, вяра и това сърцето знае.

 

Пей сърце, натежало от любов,

пей душа, окъпана от сладост.

Аз зная, че той в живота е готов

две сърца да пърхат от радост.

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??