27 nov 2013, 15:21

Пейзажно осъзнаване 

  Poesía » Del paisaje
695 0 2

                    Да видиш своя образ

                   не в огледало, а в картина.

                   Да се питаш защо небето е синьо

                   и защо водата е синя?

                   Да се усмихнеш на себе си,

                   макар че не се съзираш ясно,

                  защото пейзажното осъзнаване

                  е прекрасно!

                  Това стана съвсем случайно,

                  между теб и картината е тайна.

                  Сигурно е, че ще се огледаш

                  пак в огледало, нали?

                  Но ще се сещаш и за другото

                  платно, когато вали.

                 Защото твоето отражение

                 е най-живописното въображение.


                   

 

© Боряна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??