4 abr 2014, 22:53

Пеперуди 

  Poesía » Formas orientales
839 0 0

В глада си гъсеницата изгриза малък лист,

преди да се превърне в какавида 

                                                  и заспи задълго…

Когато излетяха пеперудите,

                                           дървото беше мъртво.

© Марин Урумов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??