Apr 4, 2014, 10:53 PM

Пеперуди 

  Poetry » East forms
773 0 0

В глада си гъсеницата изгриза малък лист,

преди да се превърне в какавида 

                                                  и заспи задълго…

Когато излетяха пеперудите,

                                           дървото беше мъртво.

© Марин Урумов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??