2 jun 2007, 22:35

Пеперудо моя... 

  Poesía
665 0 1
Пеперудо моя, тази нощ в колко?
Кога да  чакам щастието ми?
С какво да го нагостя,
охх, как да му угодя...

За такваз любов, от мед
пчели ще направят водопад...
Мед, като тебе сладък,
цвета си взел от косите ти...

Злато мое, грееш ми в душата,
славей, пееш та от най-тънките
струни в сърцето, гнездо си правиш
и в него безгрижно живееш...

© Любовник Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??