2.06.2007 г., 22:35 ч.

Пеперудо моя... 

  Поезия
611 0 1
Пеперудо моя, тази нощ в колко?
Кога да  чакам щастието ми?
С какво да го нагостя,
охх, как да му угодя...

За такваз любов, от мед
пчели ще направят водопад...
Мед, като тебе сладък,
цвета си взел от косите ти...

Злато мое, грееш ми в душата,
славей, пееш та от най-тънките
струни в сърцето, гнездо си правиш
и в него безгрижно живееш...

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??