23 jun 2005, 13:58

Перверзен до святост 

  Poesía
677 0 1
Целуваше земята,
като върнал се от дълго пътешествие.
Огледах се
за кацнал космически кораб,

а той ми изповяда,
че всичките жени му се стрували стари
и целува земята
по която тя ще стъпи
след десет години...

© Стефан Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Свята е душата ти
    родила толкова красив рисунък
    Героя ти е - МЕЧТА!
Propuestas
: ??:??