23.06.2005 г., 13:58 ч.

Перверзен до святост 

  Поезия
675 0 1
Целуваше земята,
като върнал се от дълго пътешествие.
Огледах се
за кацнал космически кораб,

а той ми изповяда,
че всичките жени му се стрували стари
и целува земята
по която тя ще стъпи
след десет години...

© Стефан Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Свята е душата ти
    родила толкова красив рисунък
    Героя ти е - МЕЧТА!
Предложения
: ??:??