19 jun 2007, 12:25

ПЕСЕН 

  Poesía
677 0 4
 

ПЕСЕН

Защо са ми птици, които не пеят?
Защо са посърнали тези цвятя?
Политвам с крилете на белия гълъб
и здравец ти нося от Божия храм.

Сърцето ми, сякаш камък напукан,
пареща рана в гърдите кърви.
Само вятърът гали звездите.
Рушиш ме и после създаваш ме ти.

Любовта ни се мята - извор преливащ.
Дива нежност рисуваш с очите си ти.
Разкъсваш ме, после със тебе възкръсвам.
Моята песен и болка си ти.
                                                       25.04.07г

© Василена Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??