Понесен на крилатите мечти,
изпълнен с нежност и любов,
аз гледам в твоите очи
и радост в душата ми гори.
Незнайна болка сърцето ми разкъсва,
захвърля ме в огнен ураган
и всичко мило, що във мен възкръсва,
отдавам аз във твойта длан.
Светът красив е в този миг чудесен,
когато ти, любов, до мен стоиш,
аз чувствам как във мен напира песен,
от всичко мило, що за мен таиш.
© Огнян Пеев Todos los derechos reservados