Откакто се родих:
Животът ми се случава!
В слънчеви лъчи
с блеснали очи
играя на игри,
захласната в захлас.
Животът ми се случва!
Такава веселба,
радостни сълзи.
Мъчи ме възторг,
нежност ме гнети.
Животът ми се случва!
Болка и лъжа,
щастие, любов.
Измама и тъга,
каква човещина?!
Животът ми се случва!!
Радвайки – се радвам.
Смеейки – се смея.
Обичайки – обичам.
Живеейки – живея.
Животът ми се случва!!!
© Благодат Todos los derechos reservados