3 авг. 2010 г., 16:02

Песен за живота 

  Поэзия
473 0 0

Откакто се родих:

 

Животът ми се случава!

 

            В слънчеви лъчи

            с блеснали очи

            играя на игри,

            захласната в захлас.

 

Животът ми се случва!

 

 

            Такава веселба,

радостни сълзи.

            Мъчи ме възторг,

нежност ме гнети.

 

Животът ми се случва!

 

            Болка и лъжа,

            щастие, любов.

            Измама и тъга,

            каква човещина?!

 

Животът ми се случва!!

 

            Радвайки – се радвам.

            Смеейки – се смея.

            Обичайки – обичам.

            Живеейки – живея.

 

Животът ми се случва!!!

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??