Песен за любов
Когато едно обичане
спре пясъчния часовник
на забързаното време,
тогава сто вълшебства
пишатпо небето чудеса
в думички две - Обичам те!
Небето сияе и пее песан,
пее за нас - мен и теб ,
песен за любов, любов, любов...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Todos los derechos reservados