10.04.2014 г., 17:10 ч.

Песен за любов 

  Поезия » Любовна
597 0 0

Песен за любов

Когато едно обичане
спре пясъчния часовник
на забързаното време,
тогава сто вълшебства
пишатпо небето чудеса
в думички две - Обичам те!
Небето сияе и пее песан,
пее за нас - мен и теб ,
песен за любов, любов, любов...

© Ванко Николов (Starkmaster°    ®vn)′ 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??