Мери, о Мери,
не плачи! Песента
си запей за родните
зелени планини!
Запей, за тучните
поля и плодородни
равнини- от птича
песен огласени и
от лятното Слънце
озарени!... И ще
се сбъднат всички
мечти за свобода!
О, Мери, ела си у
дома! Ела си у дома
тук те чака любовта!
© Нако Наков Todos los derechos reservados
Изразил си една твоя фантазия по един много поетичен начин...
Имаш богато въображение...
И в това ти е силата...